Aanpak | Veranderen  – een continu proces

Onze wereld is snel aan het veranderen, sneller dan ooit tevoren. Ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Dit vraagt om wendbaarheid van jezelf en de mensen in je organisatie, zonder de bestemming uit het oog te verliezen.

Zeebenen kweken noemen wij dat. Mee kunnen bewegen met deze veranderingen. Gebruikmaken van de stroming.

Omdat iedere organisatie anders is, bieden wij een bedrijfsspecifieke aanpak met een hele duidelijke structuur. Enthousiast, daadkrachtig, respectvol en met het nodige doorzettingsvermogen… want veranderen vraagt tijd. Dit doen we door te kijken naar wat écht nodig is om het resultaat en de verandering te realiseren; is het durf, kennis of moet het gewoon een keer worden (voor)gedaan?

Wij noemen dat de juiste balans tussen: hart, hoofd en handen.

Leitsager
Leitsager

Hart

‘de emotie’
Heb ik er vertrouwen in?
Geloof ik het?
Wat wil en wat durf ik zelf?

Leitsager

Hoofd

‘de ratio’
Weet ik er voldoende van?
Kan ik het?
Wat is er feitelijk aan de hand?
Wat kan ik waarnemen?

Leitsager

Handen

het doen
Heb ik de vaardigheden?
Wat doe ik?
Wat laat ik zien?

Zo doen we dat

We kijken vanuit waarde naar een vraagstuk. Waarde voor de klant, de medewerkers en financieel. Met oog voor doel, structuur en relatie. Aanvoelen wat mensen nodig hebben. Wat er leeft. Vanuit de strategie, de operatie en de verbetercultuur binnen een organisatie. Zoeken naar functionele en disfunctionele herhalende patronen. Van groot tot klein hebben klanten ervaren dat de aanpak van Leitsager leidt tot structurele verbeteringen in hun organisatie, meer werkplezier bij de medewerkers en een structuur die directie en bestuurders helpen om de juiste beslissingen te nemen.
Een duidelijke koers en gedreven bemanning zorgt voor wind in de zeilen. Volle kracht vooruit!

Leitsager | aanpak